Pilgaard

Om mig

Startside

Retur

foto 1995

Mig og min egen familie

Mit navn er Erik Pilgaard Vinther og jeg er født i 1957 i Hadbjerg, kun få kilometer fra Pilgaard-slægtens hjemstavn i Nørre Galten by og sogn. Jeg er gift med Jannie Hvid Vinther, født Christensen, og vi har sammen børnene Anders, Rasmus, Marie og Jonas. Alle vores børn en døbt Pilgaard Vinther. Vi bor i Sabro, ca. 15 km. vest for Århus.

Mit erhverv

I 1981 blev jeg udlært som Radio & TV Mekaniker hos Løgten Radio & TV i Skødstrup. I 1985 blev jeg færdiguddannet som svagstrømsingeniør ved Århus Teknikum. Efter en kort ansættelse hos Thorsted Maskiner i Horsens kom jeg i 1986 til Teknologisk Institut i Århus (dengang Jysk Teknologisk) hvor jeg arbejde med udvikling af industriel software. I 1995 skiftede jeg til Kommunedatas center i Skejby som laver EDB systemer til sundheds- og hospitalssektoren. Centeret er siden blevet opkøbt af det amerikanske firma CSC og virksomheden hedder nu CSC Scandihealth A/S.

Mit tilknytning til Pilgaard-slægten

Min egen tilknytning til Pilgaard-slægten er gennem min mor Grethe Pilgaard Vinther (gift med Holm Sørensen Winther) og min mormor Olga Rasmine Pilgaard Nielsen (gift med Karl Frederik Nielsen).